Eier av nettsiden er en mann født i 1979, utdannet siviløkonom, gift med 4 barn, hundeeier, katteeier, fotballfreak, musikkelsker og globetrotter. Min yrkeskarriere så langt inkluderer flere år innen bankvesenet, og omtrent like lang tid innen forsikring. For tiden er jeg ansatt i et av landets største konsulentselskap.

Jeg blogger om hverdagsøkonomi, og om hvordan politikk og markedskrefter innvirker på våre lommebøker. Dette er et felt som jeg har jobbet med selv i mange år, og som også opptar meg i privatlivet.

Bloggingen er noe jeg tar for meg i perioder, og leserne mine kan ikke forvente hyppige oppdateringer. Av erfaring vet jeg at jeg er mest produktiv på skrivingen når jeg er ufrivillig hjemmeværende, for eksempel når jeg får den halvårlige halsbetennelsen eller influensa. Blir jeg syk, blir det artikler ☺